Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Sant Vicenç de Montalt es prepara per acollir una platja per a gossos

L'Ajuntament ja ha rebut l'autorització de Costes per poder muntar la platja destinada a aquests animals a la zona de La Caleta.

La platja de gossos és una demanda que va fer un col·lectiu del poble fa dos anys i va començar l'any passat amb una prova pilot. L'autorització per dur a terme la iniciativa ha estat possible gràcies a l'èxit de la prova pilot i al comportament exemplar dels amos dels animals en qüestió.

El regidor de Medi Ambient, el senyor Sergi Rabat, ha demanat als amos dels gossos que continuïn duent a terme aquest comportament exemplar i que respectin la zona delimitada que permet l'accés d'aquests animals.

A partir de la setmana vinent, la Brigada Municipal de Serveis començarà les tasques d'adequació i els peluts de la vila podran tornar a gaudir de la sorra i l'aigua.

Most Advanced Responsive Page builder for Joomla