Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Torna El Mercat al Mar al passeig marítim

Un any més, el municipi presenta una nova edició d’aquesta fira artesanal. Una fira inspirada en els antics mercats dels pobles mariners que busca reivindicar les arrels mediterrànies de la vila.

La fira es realitzarà les tardes del 13, 14 i 15 d'agost, entre les 6 de la tarda i les 10 de la nit. 

En el mercat hi podreu trobar fins a una quinzena de parades amb artesania, roba o productes naturals, entre altres. Aquest any però, el consistori ha decidit eliminar les parades d'alimentació a causa de les restriccions sanitàries.

És una aposta de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt per posar en valor la platja i el caràcter mediterrani i mariner d'una vila que, sota el lema 'Del Mar al Montalt', ofereix als santvicentins i als visitants un combinat perfecte: el blau refrescant del mar i el verd relaxant de la muntanya.

L'activitat, organitzada per la Regidoria de Comerç i Turisme, està inclosa en el programa d’actes dissenyats amb motiu de la Festa Major d’Estiu 2021.

 
 
 
 

Most Advanced Responsive Page builder for Joomla