Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
L'Ajuntament fa una crida als veïns i veïnes a col·laborar en la correcta gestió dels residus
Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

L'Ajuntament fa una crida als veïns i veïnes a col·laborar en la correcta gestió dels residus

En concret es refereix a les restes de poda.

La Regidoria de Via Pública de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac informa a tots els veïns i veïnes que les restes de poda de les finques particulars que sobrepassin una bossa de 30 litres no poden llançar-se als contenidors i s’han de portar a la deixalleria de Sant Andreu de Llavaneres. 

L’horari de la deixalleria, a l’estiu, està oberta de dimarts a dissabte, de 09 a 13 h i de 17 a 20 h; i diumenges, de 09 a 14 hores. I l’horari d’Hivern és de dimarts a dissabte, de 10 a 14 h i de 16 a 19 h; i diumenges, de 09 a 14 hores. 

La deixalleria està ubicada al carrer Indústria número 36 i el telèfon de contacte és el 93 792 84 74.