Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt està treballant en un pla d'igualtat
Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt està treballant en un pla d'igualtat

Actualment, des del departament d'igualtat s'està elaborant un pla intern per dur a terme accions en matèria d'igualtat de gènere. Ara, el consistori es troba en una primera fase de recollida de dades i espera poder presentar el projecte d'aquí a poc temps.

Després de l'elaboració d'aquest pla intern, el següent pas serà treballar en un pla d'igualtat a escala municipal amb implicacions socials dels veïns i veïnes i de les entitats. En àmbit d'igualtat, la regidora ha explicat que s'hauran de millorar els protocols de detecció d'abusos i desigualtats.

Algunes accions concretes que es contemplen són des de posar el focus en com es recull la diversitat sexual en la redacció dels impresos de l'ajuntament o assegurar unes garanties igualitàries d'accés als llocs de treball.