Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

El consistori ha obert un procés de consulta pública per elaborar la nova ordenança de transparència i administració electrònica

A partir d'avui fins al pròxim 7 d'octubre, la població i les entitats del municipi podran participar en la consulta prèvia per elaborar el text de la Nova Ordenança que el Consorci Local ofereix als ajuntaments.

S’obre, d'aquesta manera, un espai per recollir noves aportacions i possibles solucions per afrontar els reptes de futur de la població.

L'ordenança serà un instrument normatiu que regularà l'ús dels mitjans electrònics en l'àmbit de l'Ajuntament amb la finalitat de posar en pràctica els valors de transparència administrativa, de proximitat i de servei als ciutadans i ciutadanes.

Recordem que les aportacions es podran fer a través d'una instància en el registre d'entrada de l'Ajuntament.