Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha engegat una campanya per donar a conèixer la Plataforma “Compra les 3 viles”

La campanya va destinada als comerços i botigues del municipi per animar-los a participar en la plataforma de venda per Internet. Per fer-ho possible, un comercial ha començat a visitar els diferents establiments per informar-los sobre el funcionament de la iniciativa. 

 Recordem que “Compra les 3 viles” és un projecte impulsat pels consistoris de Sant Vicenç de Montalt, Llavaneres i Caldes d’Estrac, que busca fomentar el comerç local i la compra per internet. En aquest sentit, la plataforma pretén funcionar com a un nou canal de venda davant les noves tendències dels consumidors.

Ara per ara, cal dir que la plataforma ja està totalment operativa i que compta amb diferents comerços i botigues que ofereixen els seus productes.