Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Demà divendres 24 de setembre, tindrà lloc a Sant Vicenç de Montalt la presentació del Llibre “Franchu y el Castillo de Ayalga”

Una novel·la que narra la història d’un jove adolescent que després de suspendre el curs escolar, els seus pares decideixen enviar-lo un mes a Astúries amb la seva família...

Segons explica l’escriptora, el motiu d’aquest relat va ser motivar al seu propi fill a iniciar-se al món de la lectura.

D’altra banda, la directora de la Biblioteca la Muntala, Antonia Caño, en destaca la capacitat de l’autora  per relacionar alguns fets quotidians del dia a dia amb el gènere de la novel·la de ciència ficció.

Finalment, la presentació tindrà lloc al Centre Cívic, a les 19:00h, i anirà a càrrec d’en Joan Garcia, qui va ser conductor del club de Lectura de la Biblioteca la Muntala, de la mateixa directora, Antònia Caño,  i comptarà amb la presència de l’autora Mònica Rodriguez.