Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

El pròxim mes d’octubre, el Cau ha presentat dos tallers gratuïts, un de dibuix d’estil Manga i un altre de ràdio

L’Espai Jove el Cau de Sant Vicenç continua sumant esforços per promoure la formació entre els més joves

Pel pròxim mes d’octubre, el Cau ha presentat dos tallers gratuïts, un de dibuix d’estil Manga i un altre de ràdio, el qual precisament, impartirem des dels estudis de ràdio Santvi. 

Segons el responsable tècnic del Cau, Marc Salamé, aquest tipus d'activitats donen un caire més formatiu a l'espai jove. D’aquesta manera, es pretén fomentar l'aprenentatge, sobretot entre setmana, entre els nois i noies del municipi.

En aquest sentit, la intenció és oferir petites píndoles formatives perquè els joves puguin experimentar i descobrir noves aficions.

Amb tot això, les classes del taller de manga s’impartiran els dimecres 6, 13, 20 i 27 de 17 a 19h del vespre i les del taller de ràdio cada dimecres des de dos quarts de sis fins a dos quarts de set del 6 d’octubre al 22 de desembre.