Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha decidit suspendre el dinar d’homenatge a la gent gran
Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha decidit suspendre el dinar d’homenatge a la gent gran

Tot i que l’evolució de la pandèmia és positiva, el consistori ha decidit ajornar la celebració fins l’any que ve. Una decisió que segons l’alcalde del municipi, Victor Llasera, no ha estat gens fàcil però que respon al sentit de prudència i la responsabilitat.

El dinar de la gent gran acostumava a reunir unes 350 persones, però amb les condicions actuals d’aforament, només estava permès que al restaurant hi accedissin unes 150 persones.

Tot i que es va oferir la possibilitat que les 200 estants poguessin reubicar-se als jardins del restaurant, l’Ajuntament ha decidit no contemplar aquesta alternativa per tal de no posar en risc seva la salut. 

Tot plegat, l’alcalde  s’ha compromès a organitzar un nou dinar per l’any que ve.