Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Demà se celebra el dia internacional de la gent gran a Caldes d'Estrac

En primer lloc, l'Ajuntament farà una visita a les tres residències del municipi per convidar als avis i àvies a esmorzar. L’objectiu és crear un espai de trobada i conèixer les seves necessitats i inquietuds.

Al mateix temps, davant la bona acollida que va tenir la primera sessió d'escacs i dominó celebrada el passat mes de juliol, el consistori ha programat una segona jornada que tindrà lloc a la plaça del Lledoner d'11h del matí a 13h del migdia.

Amb tot això, l'última activitat per commemorar el dia de la gent gran és la representació del musical "Les Històries de l'Avi Josep". Una obra de Mateu Peramiquel i Mar Puig que recrea les converses reals entre l'avi i la seva néta, on tracten temes com la superació personal, les xarxes socials o el bulling escolar

El musical "Les històries de l'Avi Josep" tindrà lloc al casal de la cultura a partir de dos quarts de set del vespre i per assistir-hi cal reservar a través del web municipal.