Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
L'Oficina d'Atenció Ciutadana de Sant Vicenç torna a obrir els dimecres a la tarda
Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

L'Oficina d'Atenció Ciutadana de Sant Vicenç torna a obrir els dimecres a la tarda

A partir d’avui, l’oficina torna a obrir de 16h a 19h, tot i que l’ajuntament recomana fer els tràmits de manera virtual.  

Actualment, l’oficina funciona amb cita prèvia per donar un servei més personalitzat i limitar el temps d’espera. No obstant això, per aquells tràmits de resolució immediata, com per la recollida de documents o consultes,  no cal demanar-ne. 

Tot plegat, la cita prèvia es pot demanar per internet o per telèfon i recordem que l'horari d’atenció de matins és de dilluns a divendres, de 9:00h a 14:00 h i a les tardes els dimecres  de 16h a 19h.