Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

El cau Jove de Sant Vicenç de Montalt ha presentat una nova formació sobre videojocs per aquest mes de novembre

L’Espai jove ha presentat un taller gratuït on els joves podran aprendre a crear el seu propi videojoc. La intenció, tal com ens ha explicat el regidor d’Infància i Joventut, Sergi Rabat, és que els usuaris deixin de passar tant de temps davant de les pantalles de forma passiva i que adoptin un rol més productiu. El taller es portarà a terme els dimecres 3, 10, 17 i 21 de novembre i les inscripcions estan obertes. 

Per aquest nou mes, també s’està preparant una exposició sobre alcohol i joves per conscienciar sobre els riscos d'aquesta problemàtica. 

A banda d'aquestes activitat, al llarg de l'any El Cau ha ofert diferents activitats com cursos d'anglès, tallers de música i exposicions amb l'objectiu d’impulsar i dinamitzar l'espai Jove.