Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

L’Ajuntament de Sant Vicenç ha obert les inscripcions per participar a la cavalcada de reis

Fins el pròxim 22 de novembre, aquelles persones que vulguin participar-hi podran fer-ho amb les quatre modalitats habituals: patges reals, abanderats dels reis, figurants per les carrosses i voluntaris tècnics. 

Durant aquests dies, hem pogut parlar amb els “amics de la CAVALCADA” per conèixer com preparen una de les nits més màgiques i esperades de l’any. En Salva Grimal, un dels integrants dels “amics de la cavalcada”, explica que porten des del mes de setembre preparant i repassant carrosses.

Recordem que la intenció per part de l’Ajuntament, sempre que les dades de la covid ho permetin, és celebrar una cavalcada molt similiar a la d’abans de la pandèmia.  Ho assegurava d’aquesta manera la regidora de cultura, Laia Sorribes.

Tot plegat, l’Ajuntament ha comunicat que l'admissió a la cavalcada estarà condicionada per l'empadronament i per la disponibilitat de les talles de les disfresses, i que l’ordre d’inscripció no serà determinant per l’assignació.