Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

L’Ajuntament de Llavaneres vol impulsar una promoció d'habitatges de lloguer protegit

Aquesta promoció busca cobrir les necessitats d’aquells col·lectius més vulnerables, com ara els joves que es volen independitzar i que no poden fer-ho, famílies amb problemes econòmics i/o així com persones grans amb altres problemàtiques. 

Tal com ens ha explicat la regidora d’Habitatge, Gemma Martín, la construcció d’aquests habitatges és una resposta de l’Ajuntament per lluitar contra el desorbitat preu del lloguer i el consegüent desplaçament dels joves cap a altres municipis que busquen uns preus més assequibles.   

Tot i que el consistori no ha especificat quan començarà la construcció,  la regidoria d’habitatge ha iniciat una consulta ciutadana per conèixer el perfil i els requeriments dels vilatans que vulguin optar a un habitatge de lloguer social.

Tot plegat, l’Ajuntament ja ha estudiat els possibles terrenys on es podria fer la construcció i dimarts que ve es reunirà amb l’empresa constructora.