Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Ja estan a la venda els abonaments de la piscina municipal
Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Ja estan a la venda els abonaments de la piscina municipal

Aquest estiu, la piscina municipal de Sant Vicenç de Montalt recupera la normalitat després de dos anys de pandèmia. La temporada arrencarà el 24 de juny i s’allargarà fins a l'11 de setembre. L'horari serà de deu del matí a vuit del vespre dilluns a divendres i de deu a dos quarts de nou del vespre  els caps de setmana i festius. Pel que fa als preus: 

Tiquets generals - dies feiners: 6€

Tiquets per a menors de 3 a 8 anys - dies feiners: 2€

Tiquets generals - caps de setmana i festius: 10€

Tiquets per a menors de 3 a 8 anys - caps de setmana i festius: 3€ 

Obertures nocturnes: 2€

Els/les acompanyants de les persones amb discapacitat i amb abonament de temporada, gaudiran d'un 50% de descpmpte en l'adquisició de tiquets. 

Most Advanced Responsive Page builder for Joomla