Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
L’Ajuntament de Sant Vicenç dona suport al comerç local i de proximitat a través del Projecte “Comerç 21”
Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

L’Ajuntament de Sant Vicenç dona suport al comerç local i de proximitat a través del Projecte “Comerç 21”

El projecte Comerç 21 està desenvolupat per la Gerència de Serveis de Comerç de la Diputació de Barcelona, conjuntament amb PimeComerç, i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Vicenç. 

El projecte Comerç 21 ofereix suport, assessorament i acompanyament personalitzat de petites empreses seleccionades, fent una diagnosi del negoci, i dissenyant un pla d'accions, d'execució i seguiment. Entre els objectius destaca la digitalització, definir i implementar noves estratègies o redefinir el model de negoci. 

La data màxima per a la presentació d'inscripcions és el 14 de juny. Al web del projecte www.comerc21.cat s'hi pot trobar tota la informació, així com també un full d'inscripció per presentar la teva candidatura.

Most Advanced Responsive Page builder for Joomla