Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Torna a Sant Vicenç el Mercat d'Olis i Vins
Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Torna a Sant Vicenç el Mercat d'Olis i Vins

El Mercat d’Ois i Vins, que es va estrenar el passat mes gener durant la Festa Major, torna a Sant Vicenç de Montalt aquest dissabte, 11 de juny, per complementar de manera puntual el mercat setmanal de l'Av. Toni Sors.

A més de les parades d'olis, vins i altres aliments de petits productors, també hi podreu trobar parades d’antiguitats i col·leccionisme. D'aquesta manera, i com a prova pilot, es vol recuperar el mercat de brocanters que s’havia celebrat a la població fa anys en forma de descarregada.

Serà un mercat extra format per una vintena de parades, que juntament amb les parades habituals del mercat setmanal, permetrà gaudir d'un matí d'aromes i sabors, de bons aliments, de tastar i comprar, i de passejar.

Aquesta iniciativa comercial està impulsada per l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt i l'empresa Firàlia, amb la col·laboració de Berga Antic, per tal de dinamitzar el municipi i omplir de propostes atractives els dissabtes de mercat.