Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
El pròxim 16 de juliol es portarà a terme l’Escape Room Esportiu de la Festa Major de la Minerva
Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

El pròxim 16 de juliol es portarà a terme l’Escape Room Esportiu de la Festa Major de la Minerva

Les famílies que s’hi vulguin apuntar i els requisits són el següents: els equips han de ser de quatre persones, que els participants resideixin a Llavaneres, i que com a mínim un d’ells disposi d'un telèfon mòbil amb lector de QR. 

El punt de sortida serà el parc del Primer d'Octubre i l’horari serà de tarda: hi haurà sortides a partir de dos quarts de sis, amb una durada aproximada de dues hores. Pel que fa al  funcionament, cada prova puntuarà com a superada o no superada i hi haurà un temps màxim de deu minuts per a cadascuna.

Les inscripcions estan obertes al formulari que s’ha facilitat al web de l’ajuntament de Llavaneres i tothom s’hi pot apuntar, de manera gratuïta, fins el proper 14 de juliol.

Most Advanced Responsive Page builder for Joomla