Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
L'Ajuntament de Caldes d'Estrac elabora una ordenança per a regular els colors de les façanes del municipi
Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

L'Ajuntament de Caldes d'Estrac elabora una ordenança per a regular els colors de les façanes del municipi

La nova norma busca regular la gamma de colors dels immobles i preservar l’autenticitat del municipi. Així doncs, l'ordenança reguladora de la carta de colors i recomanacions cromàtiques per a les façanes recull el llistat de colors permesos i altres elements exteriors de les edificacions del municipi.

En aquest sentit, l’ordenança esdevé un document de suport i complementari de les indicacions que s’estableixen al Pla General d’Ordenació i al Pla de Protecció de Patrimoni Arquitectònic.

En concret, busca protegir el llegat construït i alhora orientar tant en l’execució d’obres noves com en la rehabilitació de finques existents. Pel que fa a l’àmbit d’aplicació, engloba els edificis de caràcter patrimonial i les obres noves que es puguin executar al nucli antic, l’entorn del carrer Major, els carrers de Callao i Santa Teresa i el front marítim.