Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
El Tribut al Rei Lleó arriba a Sant Vicenç
Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

El Tribut al Rei Lleó arriba a Sant Vicenç

L'espectacle musical 'De Simba a Kiara. El Tribut al Rei Lleó', de la Companyia On Beat, arribarà a Sant Vicenç de Montalt el dissabte, 21 de gener, a les les sis de la tarda. Aquest esdeveniment, organitzat per la Regidoria de Cultura i Festes amb motiu de la Festa Major, tindrà lloc al Centre Cívic El Gorg.

Hi ha pel·lícules i cançons que han passat a la història i que atrauen la curiositat de tota mena d'espectadors arreu del món. És el cas del Rei Lleó, que després de més de 20 anys de l'estrena de la primera pel·lícula segueix captivant el gran públic gràcies a les diferents produccions musicals que s'han fet a diferents països.

Després del seu pas per la Gran Via madrilenya i de representar-se a diferents ciutats, arriba a Sant Vicenç la versió en català del musical que ha commogut el món durant anys amb espectaculars veus en directe, atractives coreografies i una gran posada en escena. 

Les entrades tenen un preu de 3 euros i es poden comprar del 12 al 19 de gener a través del web municipal.