Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

“No tinc experiència, no tinc estudis, no tinc cap oportunitat” és una formació en línia enfocada per als joves del municipi

La iniciativa de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt és un coaching ocupacional destinat a joves d’entre 16 i 29 anys i es farà dimecres 30 de juny a través de la plataforma Zoom.

La formació s’emmarca en  el programa d’ocupació Forma’t 2021 i ha estat impulsat per la Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació.

El programa Forma’t 2021 és una iniciativa que respon a la voluntat d'ajudar als col·lectius que necessiten un impuls per ampliar la seva formació. Per altra banda, també té com a objectiu reforçar el teixit empresarial.

Impulsat de manera conjunta pels consistoris de Sant Vicenç de Montalt i de Sant Andreu de Llavaneres, presenta una oferta formativa destinada a emprenedors, comercials, empresaris i joves en recerca de feina o persones que han estat afectades per un ERTO.