Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Sant Vicenç de Montalt ja ha aplicat el primer tractament preventiu de la temporada per lluitar contra el mosquit tigre

L'objectiu és mantenir controlada la població de mosquits per evitar que es puguin convertir en una plaga durant l'època de més calor. 

D’aquesta manera, les tasques consisteixen a aplicar productes específics de larvicida a la via pública. Concretament, en aquelles zones on s’hi acumula l’aigua i on és més probable que el mosquit proliferi. 

Des de la Regidoria de Sanitat i Salut Pública es recorda que a més de les mesures preventives promogudes per l’Ajuntament a la via pública, cal que la població també tingui cura i compleixi les mesures preventives dins de l'àmbit privat. 

De fet, s’estima que el 80 per cent del mosquit tigre es troba en l’àmbit privat, mentre que el 20 per cent restant ho fa en espais públics

Aquest tractament va a càrrec de l’empresa Bioseguridad y Control de Plagas, S.L. i ha tingut un cost total de 460€.  Finalment, recordem que es tornarà a repetir un cop al mes fins a l'agost.