Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Baixa l'atur al Maresme en tots els sectors

Les dades d’atur del mes de juny encara no arriben a les xifres de desocupació prèvies a la pandèmia, però s’hi acosten. Actualment, la taxa de persones sense feina a la comarca se situa en un 12,68%. Aquesta xifra representa una disminució del 7,70% respecte a la del mes de maig i del 8,31% en comparació amb el mateix període del 2020.

Segons les dades de l’observatori de Treball i el Model Productiu de la Generalitat, en tot el conjunt de la comarca l’atur s’ha reduït en l’últim mes de juny en 2.264 persones. I ara per ara, el nombre de persones desocupades se situa en 27.156.

Al nostre municipi, a Sant Vicenç de Montalt, la xifra de desocupació ha baixat en 21 persones, situant el total d’habitants sense feina en 240 persones. Cal dir, però, que aquestes dades no recullen les persones que es troben afectades per expedients de regulació temporal de l’ocupació, els anonemants ERTOS. 

Segons publica el Consell Comarcal del Maresme, entre els mesos de gener i maig es van aprovar 317 nous ERTOS que afecten a 2007 persones treballadores al Maresme.