Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Ajornat el Festival In-Somni 2021 al mes de setembre

La 18a edició del Festival In-Somni estava programada pels pròxims 14 i 15 de maig, però s’ha ajornat al 17 i 18 de setembre, tal com va passar el 2020. La direcció del Festival i l’Ajuntament de Sarrià de Ter consideren que les condicions sociosanitàries seran millors el mes de setembre i el festival es podrà celebrar sense tantes restriccions.

El director del Festival In-Somni, Jaume Masseguer, creu que l’ajornament és una bona decisió de cares a poder celebrar una bona edició aquest any, i considera que celebrar-lo el pròxim mes de maig seria “malgastar” el festival.

La decisió s’ha pres de forma conjunta amb l’Ajuntament, els artistes anunciats i els patrocinadors i col·laboradors, i totes les parts han acordat que és la millor solució. Jaume Masseguer afegeix que seran un dels últims festivals a celebrar-se, fet que els permetrà veure com funcionen els altres.

El cartell del festival no pateix canvis, els artistes anunciats seran els mateixos que pujaran a l’escenari el pròxim mes de setembre. Jaume Masseguer explica que les entrades del mes de maig són vàlides pel setembre, i en cas de no poder-hi assistir, es retornarà l’import.

La direcció del Festival In-Somni també confia en poder celebrar concerts fins més tard del que permetria el toc de queda actual, així que no descarten la incorporació de nous artistes.

 

Imatge: Festival In-Somni