Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

S’acaba el termini per presentar-se al 14è Concurs de Fotografia 'Un tastet de Sant Vicenç'

Avui s’acaba el termini per presentar-se al 14è Concurs de Fotografia 'Un tastet de Sant Vicenç'.

Recordem que la temàtica d'enguany són els espais verds i urbans de Sant Vicenç de Montalt i tothom qui vulgui hi pot participar. Cada concursant pot presentar com a màxim 3 obres, en blanc i negre, o color, que no han d'haver estat publicades mai abans i tampoc premiades en cap altre concurs.

 

Pel que fa als premis, el Certamen està dotat amb 200€ per a la fotografia guanyadora, 100€ per a la segona i 75€ per a la tercera. També hi haurà un premi de 100€ per al millor autor o autora santvicentí o santvicentina.

El veredicte del jurat es farà públic a través del web municipal i les xarxes socials. I les imatges premiades i les finalistes serviran de base per a la realització del calendari del municipi pel pròxim any 2022 que l’Ajuntament farà arribar a totes les llars a finals d’aquest any.