Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Sant Vicenç de Montalt "Viu la música!"

Aquest mes de Juny torna el “Viu la Música!” a Sant Vicenç de Montalt. Se celebrarà el divendres 18 i el dissabte 19 de juny al Parc dels Germans Gabrielistes. Aquests dos dies es faran diferents actuacions i espectacles musicals i, a més, dissabte 19, es muntaran stands de gastronomia i una fira mercat.

El "Viu la Música!" és una iniciativa de la Regidoria d'Ensenyament i de l'Escola Municipal de Música L'Oriola. Aquest any ja és la tercera edició i compta amb la col·laboració de les regidories de Cultura, Festes, Comerç i Turisme. D’aquesta manera, l'objectiu és contribuir a la difusió de la música entre la població, crear noves audiències, nous espais i fomentar noves activitats al poble. 

L’edició d'enguany arrencarà el divendres 18, a les 20.30 h, amb la projecció a la Torre de Can Valls de l'òpera Aida. Per anar obrint boca, en Pol Avinyó, historiador i divulgador musical farà una xerrada per presentar la famosa òpera de Giuseppe Verdi, el dia 1 de juny, a les 17.30h a la Biblioteca Municipal La Muntala.

El gruix d'activitats del Viu la Música! tindran lloc el dissabte 19 en diversos escenaris distribuïts pel parc i amb l'Escola Municipal de Música L'Oriola com a principal protagonista. Al matí, de 12 a 14 h, hi haurà itinerais musicals amb passis cada 20 minuts (accés pel camí del Padró - zona de lleure per a gossos), i música en viu a la Torre de Can Valls amb passis cada 15 minuts. I a la tarda, a les 17.30 h tindrem les actuacions de Musicant de P3, P4 i P5 i una mostra de cant coral a la Torre de Can Valls i a les 19h serà la Big Band qui pugi a l'escenari del parc. La cloenda anirà a càrrec de Mas Gospel, una formació coral integrada per una quarantena de cantants d'edat diversa, apassionats per aquest gènere afroamericà que ompliran l'escenari per transmetre la seva il·lussió per cantar i compartir la seva energia amb els assistents. El concert començarà a les 21 h.

 

Recordem que aquest esdeveniment es feia antigament al casc antic, però a causa del context de pandèmia actual,  s’ha acabat traslladant a una zona més controlada, com és el parc. En aquest sentit, cal reservar cita prèvia per assistir a les actuacions i les activitats. Per fer-ho, cal trucar de l'1 al 15 de juny al telèfon 93 791 07 09, en horari de dilluns a divendres, de 16h a 20h.