Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

El Corpus de Sant Vicenç recupera les catifes de flors

La tradició, impulsada per la Parròquia de Sant Vicenç i la col•laboració de l’Ajuntament, es recupera aquest diumenge 6 de juny.

En aquest sentit, es confeccionarà una catifa de flors davant de l’església parroquial a partir de les 7 del matí i l’espai estarà restringit fins que acabi la missa i la processó Corpus Christi, que tindrà lloc a les 10h.

Segons el Mossèn Andrew Llanes, aquesta tradició es feia fa molts anys però amb el temps es va deixar de fer. D’aquesta manera, una de les coses que s’aconsegueix es crear germanor i impulsar activitats parroquials al municipi.

Per tots aquells que vulguin participar en l’elaboració de la catifa, aquest dimecres a les set de la tarda es farà una reunió preparatòria a l'església.