Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

A partir de dissabte de juny s'exposarà "guardar a fora", el nou projecte de l'artista Perejaume

L'exposició ha estat possible gràcies a La fundació Palau i a les institucions Mataró Art Contemporani, l'Espai d'Art i Creació Can Manyé d'Alella, la Sala d'exposicions Espai Casinet del Masnou i el Museu de Pintura de Sant Pol de Mar.


Pel que fa al contingut de l'exposició, aquesta gira al voltant d'una idea molt present en l'obra de Perejaume i que té relació amb la imatge del femer. I és que els femers fan en aquest cas una analogia als excrements que, un cop són apilats i rebutjats, tornen de manera natural a la vida domèstica. Això representa la idea d'escampar l'exposició en diferents espais de la comarca. Segons l'artista Perejaume, és una "una exposició trencada en llocs, i uns llocs articulats per les obres que s'hi exposen"


I així és com es presenten les cinc propostes, una per cada població que hi participa, en diferents formats que van des d'una exposició de dibuixos a una intervenció en un camp de conreu.