Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

El filòleg i poeta santvicentí, Pius Morera i Prat, presenta avui el seu nou llibre "Quartet de vent sota la pluja de febrer"

La Publicació, és un poemari il•lustrat per la també santvicentina  Ana Cloe Brugueras, i compta amb seixanta-quatre poemes que tracten temes com l’amor i la revolta.

La presentació serà avui divendres dia 4 de juny a les 7 de la tarda i es farà al pati porxat de l'Ajuntament. El presentarà Odile Arqué, i  Pep Lladós serà l’encarregat d’amenitzar l’acte amb una actuació musical. 

“Quartet de Vent sota la pluja de Febrer” és un llibre que ja ens va presentar el Poeta durant la diada de Sant Jordi i que es va celebrar al Parc dels Germans Gabrielistes. 

A més, recordem que Pius Morera és un dels col·laboradors més longeus de Ràdio Santvi. Des del desembre del 2010, condueix l’Aparador de poesia, un espai radiofònic que ja ha superat els 200 programes.