Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

El "Poesia i més" arriba a Sant Vicenç de Montalt

El festival, que tindrà lloc del 30 de juny a l’11 de juliol, és un dels festivals de poesia referents del Maresme. En  aquesta edició, hi participen nou municipis del Maresme que acolliran recitals, concerts i diferents propostes artístiques.

Al nostre municipi, el “Poesia i més” portarà tres actuacions que tindran lloc divendres 2 de juliol al Parc dels Germans Gabrielistes. Aquest dia, podrem gaudir de les veus de la Raquel Santanera, la Neus Borrell, en Bru Ferri, i l’Anna Andreu amb la Marina Arrufat al violí. 

El poesia i més ha estat possible gràcies al conveni que l’Ajuntament va signar amb la Fundació Palau el passat 22 de juny. Pel que fa a l’aportació de l’ajuntament al festival, la quantitat s’ha fixat en 3.000 euros. 

Així doncs, aquest any la nostra vila s’estrena al festival al costat d’altres municipis com Teià. No obstant, ja estava previst que Sant Vicenç de Montalt  hi participés a l’edició anterior però no va ser possible a causa de la pandèmia.

D’altra banda, el  “Poesia i més” d’aquesta edició recupera el format presencial, a diferència de l’any passat, que es van haver de concentrar les actuacions al mateix espai de la Fundació. En aquesta línea, se seguiran els protocols sanitaris pertinents perquè tot pugui funcionar amb normalitat. 

 I el nostre poble veí, Sant Andreu de Llavaneres també es prepara per rebre el festival i ho farà aquest dijous als jardins de Can Caralt, un edifici emblemàtic del municipi. Tot començarà a 20.30h amb les actuacions de Capra Negra, Oriol Sauleda i Lalud Wig Band

Més informació de la celebració del festival a Sant vicenç de Montalt a: https://www.svmontalt.cat/document.php?id=17733