Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Torna el festival “Can Caralt, obert per Vacances” a Llavaneres aquest divendres

Amb els jardins de Can Caralt d’escenari, el municipi acull una nova edició del festival amb quatre propostes musicals de primer nivell pels divendres 6, 13, 20 i 27 d’agost.

Tal com ens ha explicat el regidor de Cultura, Xavier Noms, els jardins de Can Caralt són un espai ideal per celebrar aquesta edició i es mostra satisfet amb les propostes d’enguany.

Sobre el cartell musical, hi  trobem les actuacions d’Ignasi Terraza, músic de jazz amb un ampli reconeixement internacional, l’artista Lidia Pujol,  amb un concert i unes cançons reivindicatives, l’Agustí Burriel i el seu homenatge a Frank Sinatra i, per acabar una actuació de Les Fourchettes, amb el seu espectacle a “A Capella”.

A banda d’aquestes actuacions, els dos darrers divendres del mes, mitja hora abans, també es portaran a terme les interpretacions dels alumnes  de l'Escola Municipal de Música de Llavaneres. 

Aquest any, però, cal dir que a causa de la pandèmia, no hi haurà servei de bar i caldrà reservar l'entrada prèviament. D’aquesta manera, se seguiran les mateixes  mesures que ja es van aplicar l’any passat.