Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

L'Ajuntament reparteix rellotges per a control de l'estacionament en zones vermelles

L'Ajuntament de Sant vicenç de Montalt, a través de les regidories de Mobilitat i Comerç, ha dissenyat uns rellotges de control horari per les zones vermelles d’aparcament exprés del municipi.


Tot i que aquestes zones són gratuïtes, estan pensades perquè siguin estacionaments puntuals per facilitar així la rotació de vehicles.  Per aquest motiu és obligatori posar un rellotge al cotxe i senyalitzar l’hora d’arribada a l’aparcament.

Els nous rellotges que són gratuïts es poden recollir a les oficines de l’Ajuntament i de la Policia Local. També s’han repartit rellotges als comerços locals.

Cal recordar que l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt té establert tres zones vermelles d’aparcament als carrers Sant Antoni, de l’Església i Costa Daurada. Aquest tipus d’estacionament exprés permet deixar el vehicle un màxim de 15 minuts, amb la qual cosa es facilita un temps per a realitzar gestions de curta durada.
 
L’horari de les zones vermelles és de 8 a 14h i de 17 a 20h, tots els dies de la setmana.