Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

L'Ajuntament inverteix 13.455 € per les àrees de jocs infantils del municipi

La regidoria d’Obres i Serveis de l’Ajuntament ha iniciat un programa per posar en marxa el manteniment i la millora de tots els parcs infantils, d’esports i salut del municipi.
Per la seva banda, la inversió per fer-ho possible ha estat  de 13.455 €. Amb el programa es te per objectiu solucionar els desperfectes que es produeixen a causa de l’ús continuat o l’incivisme.  Això ha estat gràcies a les inspeccions que es fan de manera regular i també als avisos dels propis veïns i veïnes. La regidora d’Obres i Serveis Sònia Miquel, recorda que pretén mantenir la bona imatge dels espais, allargar-ne la vida útil i garantir la seguretat dels infants que en fan ús.

A més, explica que Sant Vicenç és un  poble que ofereix un gran nombre d’espais a l’aire lliure i de zones verdes. Per altre costat, s’actuarà en 21 àrees de jocs infantils, d’esport i salut ubicades a diferents punts de la població. En destaquem per exemple el passeig marítim, el passeig del pins, Can valls, el Carrer Costa Daurada o el parc dels Germans Gabrielistes. Entre les accions que es duran a terme, hi trobem revisar els jocs malmesos, reposar peces trencades o perdudes o eliminar elements que puguin suposar un perill per als infants.


Per altra banda, en les tasques de manteniment també hi col•labora la Fundació MARPI, una entitat que aposta per la integració social de les persones. Finalment, L’empresa que actuarà en el programa de manteniment serà Avant Serveis i Elements Urbans. A tot això, es destinaran 6000€ a part per la reparació de l’àrea de jocs infantil del parc dels Germans Gabrielistes que va patir diferents desperfectes. En aquest sentit, ja s'hi està treballant per habilitar de nou la zona de jocs. Segons l'ajuntament, les destrosses van ser causades per persones adultes que no poden fer ús de l'espai i que la reparació suposaria un cost aproximat de 6.000 €. 


A tot això, la regidora fa una crida a la responsabilitat ciutadana i explica que l’espai públic s’ha de cuidar i conservar entre tots.