Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Sant Vicenç de Montalt i Caldes d’Estrac, han signat un nou conveni per a l’ús gratuït compartit de les zones blaves

Amb aquest nou conveni, els veïns i les  veïnes de Sant Vicenç que disposin del distintiu de resident autoritzat, podran continuar aparcant els seus vehicles de forma gratuïta.
Les places se situen al pàrquing de la N-II, al carrer Eucaliptus i a la zona de l’esplanada de Can Muntanyà de Caldes d'Estrac. En el cas dels residents de Caldes que tinguin el  distintiu vigent del seu municipi, també podran continuar aparcant gratuïtament i sense restricció horària a Sant Vicenç de Montalt:

Els llocs on podran fer-ho són al carrer Costa Brava, el Costa Daurada, Mediterrani i Ginesta, Avinguda Toni Sors i riera de Torrentbó. D’altra banda, La durada del conveni és de quatre anys i les àrees d’aparcament estan ubicades en llocs estratègics de les dues poblacions.  De fet, s'hi ubiquen serveis bàsics per a la població com els consultoris mèdics, els comerços, restauració, equipaments culturals i esportius o l’estació de Rodalies, un servei bàsic que molts habitants dels dos municipis fan servir a diari.