Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

El Centre Cívic El Gorg obrirà les seves portes la setmana que ve

Així ho ha avançava Laia Sorribes, regidora de Cultura i Festes de L’ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, al programa de Ràdio Santvi "Àmbit Municipal".

A causa de la pandèmia, l’espai porta molts mesos tancats i aquesta reobertura, que de moment, segons la regidora, es farà de manera gradual, permetrà anar recuperant poc a poc les activitats que es feien fins al moment. Doncs l'Ajuntament ja té els permisos per poder tornar a obrir el centre a partir de dilluns que ve.

El Centre Cívic ha esdevingut la seu social d´una gran part de les entitats i associacions del municipi, que utilitzen els seus tallers i despatxos per portar a terme cursos, assajos, reunions i d´altres activitats.

La inauguració del centre va tenir lloc l’any 2003 coincidint amb la Festa Major. Des de la seva posada en marxa, ha estat un espai emblemàtic i un lloc de referència social i cultural pels veïns, les entitats i les diferents associacions de la vila. A banda de la programació pròpia, el centre ha acollit obres de teatre, concerts, conferències i presentacions, entre d’altres activitats.