Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Ja està obert el termini per sol·licitar les subvencions esportives 2021

Les sol·licituds s’han de presentar telemàticament amb certificat digital del 17 de maig al 17 de juny a través del web municipal, emplenant una instància genèrica i adjuntant el model específic de sol·licitud, l'annex 1 i la documentació requerida.

L'ajuntament de Sant Vicenç de Montalt repartirà més de 26.000€ entre les associacions i els clubs del municipi; una xifra que suposa un increment del 5% respecte a la de l’any passat. L’import màxim de cadascuna de les subvencions no podrà superar els 7.000€ i el percentatge màxim serà el 50% del cost de l’activitat.

Des de la regidoria d’esports es pretén fomentar i potenciar l’esport base i l’organització d’actes oberts a la participació ciutadana. D’aquesta manera, es tindran en compte aspectes com el número i tipus de fitxes i llicències federatives i s’atorgarà més puntuació a esportistes menors de 16 anys.