Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Bandera blava pel port d’El Balís i la platja dels Tres Micos

El port d’El Balís de Sant Andreu de Llavaneres i la platja dels Tres Micos de Caldes d’Estrac  han rebut la distinció de Bandera Blava. Així ho ha donat a conèixer l'Associació d'Educació Ambiental i del ConsumidorEl guardó, que reconeix internacionalment la qualitat de les platges i els ports, ha premiat en total 10 platges i 4 ports del Maresme.

Les platjes reconegudes han estat la de Malgrat Centre i De l’Astillero, de Malgrat de Mar, els Pescadors i La Riera de Pineda del Mar, la platja Garbí  de Calella, Les Barques, de Sant Pol de Mar, la platja de  Canet, la platja Dels Tres Micos de Caldes d'Estrac i finalment  Ocata i El Masnou. Per altre costat, a més del Port El Balís, també han rebut la distinció els Ports d’Arenys de Mar, el Consorci port Mataró i el Port Masnou. 

En total, Catalunya compta aquest 2021 amb 119 banderes blaves.