Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Les 3 viles posaran en marxa el projecte "treball, talent, tecnologia" per promoure l'empresariat local

El projecte, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i que te una durada prevista de dos anys, està impulsat de manera conjunta pels Ajuntaments de Sant Vicenç, de Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres. L'objectiu és promoure la digitalització de les empreses, així com millorar les competències digitals de les persones.

La primera acció ja és a punt i consistirà en l'elaboració d'un estudi sobre les necessitats formatives i de contractació de les empreses locals amb perfils tecnològics.

D'altra banda, la iniciativa s'ha batejat amb el nom de "Les 3 viles, intel·ligents i sostenibles" i està dotat amb una subvenció de la Diputació de Barcelona de més de 54 mil euros. D'aquest import, prop de 16 mil euros estaran destinats a Sant Vicenç de Montalt. Per la seva banda, Llavaneres rebrà una quantitat aproximada de 25 mil euros i Caldes d'Estrac una mica més de 13 mil euros.

En definitiva, es busca acompanyar a les empreses i autònoms en la seva transformació digital, detectar quines són les necessitats d'ocupació de l'empresa i formar els ciutadans en matèria de competències digitals.