Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Dues franges horàries afectdes per la vaga de Renfe

Renfe ha convocat una vaga a que afecta a dues franges horàries: una primera, que ha generat aturades de 7 a 10 del matí, i una segona prevista per aquesta tarda, de 16 a 19h. 

La vaga ha estat convocada pels sindicats d’UGT i Comissions Obreres: Segons el primer sindicat, es vol fer un reclam per la greu falta de personal del sector. A més, expliquen que hi ha una gran manca d’interventors i d’efectius dels Mossos d’Esquadra i Policies locals.

Aquest fet provoca que la vigilancia sigui menor. De retruc, molts usuaris no paguen els bitllets, i això comporta una disminució dels ingressos que han d’acabar assumint les administracions públiques.  

Els serveis mínims que hi ha fixats ara mateix pel departament de Treball de la Generalitat és del 75%. En aquest sentit, el percentatge és més elevat ja que es vol evitar aglomeracions de persones