Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt impulsa el comerç local amb un espai de venda gratuït 

I és que aquest mes hi hauran dos esdeveniments culturals que comptaran amb una Fira – Mercat. En aquest espai,  els comerços i les botigues de la Vila podran vendre els seus productes sense cap tipus de cost. 

Per un costat, tenim el “Viu la Música”, que se celebra divendres 18 i dissabte 19 de Juny, i per l’altre, s’està ultimant un concert feminista a la platja pel proper dissabte 26. 

La iniciativa, que ha estat impulsada per les regidories de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, ofereixen als empresaris locals (com artesans, comerciants o  restauradors,...) la possibilitat de promocionar el seu negoci, producte o servei amb un espai de venda gratuït en aquestes Fires - Mercat. 

D’aquesta manera, aquells empresaris que vulguin participar, només hauran d’oferir els seus productes i l’Ajuntament es farà càrrec de la resta, com les carpes i altres necessitats. 

L’objectiu de l’Ajuntament és doble: per una banda, fomentar l’activitat firal al municipi, i per l’altre, dinamitzar l’activitat econòmica. A més, el Consistori remarca que ara és el moment d’innovar i plantejar esdeveniments que fomentin sectors com el comerç i la restauració. Això sí, sempre adaptats a la situació actual i que compleixin amb les garanties de seguretat. 

Per participar, només cal omplir un formulari al web de l’Ajuntament i el termini finalitza 15 de juny.