Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Aquest estiu torna a Sant Vicenç de Montalt el "Som Creart"

El “Som Creart” és un casal d’arts escèniques coordinat per Carolina Llacher i es farà del 28 de juny al 22 de juliol. L’horari serà de 9h a 13h, de dilluns a dijous i el nombre de participants es limita a 20 persones. Les inscripcions, que es van obrir dijous 3 de juny, finalitzaran el pròxim 18 de juny i es poden fer amb certificat digital a través del web municipal.

L’objectiu principal del casal és crear un espai d’intercanvi, creació i aprenentatge posant el focus en l’expressió corporal i la creació. A més, s’integraran els recursos de la dansa, el teatre i la música per tal que els joves puguin millorar les seves habilitats tècniques i expressives.

La proposta està dirigida a joves de secundària i batxillerat i les inscripcions es podran fer per quinzenes o bé per les 4 setmanes. 

Pel que fa al cost del casal, el preu és de 80€ per la quinzena i 160€ per les 4 setmanes.

Aquesta iniciativa ha estat organitzada per l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt amb el suport de les Regidories de Benestar Social i ensenyament.