Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

L’Ajuntament ha posat en marxa un programa d’ajuts per donar suport a les empreses del municipi

La iniciativa pretén donar suport i impulsar l’activitat econòmica de Sant Vicenç de Montalt. En aquest sentit, busca recuperar el nivell d’activitat i ocupació anterior a la crisi provocada per la pandèmia.


Pel que fa a la quantitat dels ajuts, aquests tenen un import màxim de 2.000€ per a cada sol·licitant, i fins a un màxim de 1.000€ per línia d’actuació. En total es destinaran 50.000 € en ajuts.

La data límit per presentar les sol·licituds és el 30 de setembre i els paquets d’ajudes es distribueixen en cinc blocs:

  1. Ajuts per a ampliacions, adequacions i millores dels establiments per despeses provocades per la COVID-19.
  2. Ajuts per fer front a les despeses extraordinàries motivades per la COVID-19 i per adquirir material de prevenció, higiènic, sanitari, desinfecció.
  3. Ajuts per fomentar la contractació de personal.
  4. Ajuts per a la transformació digital de les empreses i els comerços.
  5. Ajuts per al pagament de lloguers de locals que han hagut de tancar o restringir l’horari d’obertura a causa de la COVID-19.

Poden beneficiar-se les persones físiques o jurídiques amb centre de treball i/o domicili fiscal a Sant Vicenç de Montalt. Això sí, ho podran fer sempre que hagin efectuat alguna de les actuacions objecte de subvenció entre el 14 de març de 2020 i la data de presentació de la sol·licitud. Finalment, les empreses hauran de presentar una sol·licitud per a cada línia d’ajut i seran compatibles amb ajudes d'altres administracions.