Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Els patinets elèctrics en el punt de mira

La Policia Local de Sant Andreu de Llavaneres impartirà unes xerrades sobre la normativa que regula l’ús dels patinets elèctrics.

Ho farà als alumnes de l’Institut Llavaneres i explicarà quina és la normativa vigent relacionada amb aquest mitjà de transport.

La Regidoria d’Educació, amb el suport de la Regidoria de Mobilitat, ha impulsat aquest cicle de xerrades a causa de l’increment del seu ús durant els darrers mesos. En aquest sentit, la Policia Local explicarà la nova ordenança de circulació, aprovada inicialment i que regula què està permès i què no per a un conductor de patinet elèctric. 

Les xerrades seran el dia 10 de juny per als alumnes de primer de Batxillerat, el dia 15 per als de segon d’ESO, i el dia 17 per als de primer, tercer i quart d’ESO