Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Han començat les obres de millora i ampliació al parc d’en Patufet

Els treballs van començar dilluns passat i es preveu que s’allarguin durant un mes. Pel que fa a les obres, s’està treballant en la construcció d’una base de formigó i la instal·lació d’un paviment de cautxú. 

Després d’això, es passarà a adequar una zona infantil d’escalada en una de les parets exteriors de la Seu de les entitats esportives.

Amb tot això, l’Ajuntament preveu invertir 25.000€ a millorar i ampliar aquesta zona de jocs. Segons el Consistori, aquesta no és una actuació aïllada i s’està estudiant un pla de millores dels parcs i zones infantils de tot el municipi.

El parc d’en Patufet, que se situa l’avinguda Toni sors, va ser inaugurat al 2013 i va ser dissenyat per la il·lustradora Pilarín Bayés.