Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

El derbi es queda a Llavaneres

El Santvicentí Club Futbol perd contra el Llavaneres. Amb un resultat final de 2 a 0, el derbi, disputat aquest diumenge a la tarda, es queda al poble veí.

Aquesta derrota fora de casa porta una conseqüència a l’equip dirigit per Rogeli Mas, més enllà de la interrupció dels grans resultats que està obtenint durant tota la temporada -recordem que fins ara només havia perdut un partit en tot el que porta de lliga. Doncs, el Santvicentí Club Futbol es troba en una posició ben diferent dins la classificació del seu grup de la Lliga de Tercera Catalana de Futbol. Si bé, durant les darreres setmanes, liderava la llista de classificació, encara que amb una puntuació molt ajustada amb la resta d’equips que pujaven al podi, i fins i tot amb l’empat a punts amb el Juventus-Lloret, la passada setmana, l’equip santvicentí ocupa ara la 4ta posició de la classificació. 

Per davant ara té tres equips que han resultat victoriosos aquest cap de setmana. Amb 26 punts el Juventus-Lloret ocupa la primera posició de la classificatòria. El segueixen el Llavaneres amb 25 punts i el Vilassar Dalt amb 24. Amb 23 punts, ara, el  Santvicentí Club Futbol va 4t del seu grup.

No obstant això, aquesta era una possibilitat que ja advertiem a l’espai esportiu de l’informatiu de Ràdio Santvi. La puntuació dels equips que conformen la part alta de la llista és i ha estat molt ajustada. La diferència de punts entre els primers classificats és molt petita. Ara veiem com pràcticament és d’un punt fins al cinquè classificat. I l'estat de la classificació de la jornada anterior era d’una naturalesa molt similar. Així, era molt possible que hi pogués haver canvis substancials en l’ordre de classificats. Uns canvis, que, per altra banda, realment tampoc provoquen una conseqüència dràstica als equips: les puntuacions segueixen ajustades i fàcilment hi pot haver, de nou, canvis, i rotació dels equips que pugin al podi. 

A més, encara queda lliga per endavant, ja que estan pendents de celebrar-se nombrosos partits que no s’han pogut celebrar quan estaven programats a causa de la Covid19. D’aquesta manera, queden esperances per al Santvicentí Club Futbol, de tornar a ocupar la posició més alta, ja que, en el punt en el que estem ara de la lliga, encara pot passar de tot.