Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Sant Vicenç de Montalt continua sumant esforços per fomentar l’esport al municipi

L'alcalde, Víctor Llasera, i el president del Club de Tenis Turó Blanc, Guillermo Calvó, han signat un conveni amb l’objectiu de fomentar la pràctica d’esports de raqueta, concretament, tennis i pàdel, durant el curs escolar. 

 

Amb aquest conveni, les persones empadronades al municipi podran gaudir d’una bonificació del 10 % sobre les tarifes del curs 2021-2022 del Club Turó Blanc. A més, les activitats de les escoles de tennis i pàdel es faran les instal·lacions del club, al carrer Sol Naixent.  (C/ Sol Naixent, s/n). D'altra banda, el club acollirà durant un dia als joves de les Estades Esportives 2, el programa d'esports de la Vila.

En paral·lel, es celebraràn dos esdeveniments al club amb l'objectiu de promoure la pràctica d'esports de raqueta al municipi. 

Tots els interessats poden contactar amb el club trucant al 93 791 01 68 o enviant un mail a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.