Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Ahir al vespre es va celebrar el ple ordinari de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt del mes de maig

Un dels temes centrals del ple va ser l’adhesió al CONGIAC com a forma de gestió directe pel que fa al subministrament d’aigua potable. El Consorci per a la gestió integral d'aigües de Catalunya o CONGIAC, és una entitat pública de base associativa i caràcter local, que agrupa una vintena d’ajuntaments implicats, directament, en el cicle integral de l'aigua i el medi ambient.

En aquest sentit, l’adhesió al CONGIAC es va votar per majoria, amb els vots favorables de Junts per Sant Vicenç, Primàries, Esquerra,  Nou Sant Vicenç, la Cup i el regidor no Adscrit Christian Garralaga, dues abstencions de Ciutadans i el regidor no adscrit Robert Subirón, i 3 vots en contra, del PSC i dels regidors no adscrits Francesc Guillem i Miquel Àngel Martínez.

La sessió del ple es va fer manera telemàtica a través de la plataforma Zoom  i es va poder seguir en directe a través de la nostra emissora, al 107.4. Si voleu recuperar l’aduio, podeu escoltar-lo aquí:

https://www.ivoox.com/ple-municipal-sant-vicenc-montalt-audios-mp3_rf_70642975_1.html