Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

“Actuem amb energia”, la nova exposició sobre energia i canvi climàtic

Sant Vicenç de Montalt ha organitzat una exposició sobre energia i canvi climàtic. La mostra, que porta per nom “Actuem amb energia”, es podrà visitar a l’Espai Jove el Cau del 21 de juny fins al 3 de Juliol. Pel que fa al contingut, es donaran consells pràctics de com fer un ús eficient de l’energia a les llars. En aquest sentit, es tractarà l’estalvi i l’ús eficient de l’energia en el nostre dia a dia i com les administracions hi tenen un paper fonamental. 

L'exposició, organitzada amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Regidoria d’Infància i Joventut, es podrà visitar de dilluns a dissabte, de dos quarts de cinc a dos quarts de nou del vespre i anirà acompanyada de dos tallers gratuïts 

Segons Sergi Rabat, regidor delegat de medi ambient i d'infància i joventut de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, aquesta iniciativa permet conscienciar a la gent sobre un tema molt important, al que, moltes vegades, no se li dona la importància que es mereix. D’aquesta manera, demana que s’actuï de manera curosa i amb responsabilitat. 

Finalment, el 3 de Juliol, es farà una visita guiada a càrrec d’un expert que farà una explicació més profunda i posarà en context l’exposició amb més contingut.