Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Sant Andreu de Llavaneres ha instal·lat plaques solars a la biblioteca Municipal

La previsió és que la instal·lació de les plaques fotovoltaiques acabi a finals d’aquest mes i que entrin en funcionament al novembre. Aquest tipus d’energia s’anomena d’autoconsum compartit, la qual podrà ser aprofitada conjuntament per l’Ajuntament i per la mateixa Biblioteca. Jordi Roldós és el regidor de Medi Ambient. 

L'aposta de l’Ajuntament per la instal·lació de plaques solars en edificis municipals respon al compromís de reducció d'emissions contaminants, tal com recull el Pla d'Acció per  l'Energia Sostenible i el Clima, i és que segons ens ha pogut explicar Jordi Roldós, regidor de Medi Ambient, el camí que cal seguir en aquests moments és el de la sostenibilitat. 

En aquesta línia, l’Ajuntament preveu ampliar-ne la cobertura i  implantar aquest sistema a altres equipaments del municipi, com el Casal de la Gent Gran o el pavelló municipal d’esports. 

Tot plegat, el projecte ha suposat una inversió de quaranta-vuit mil euros i forma part d’un dels projectes escollits en els Pressupostos Participatius 2021.