Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha invertit durant aquest estiu més de 17.000 euros en reformes als centres educatius d’infantil i primària
Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha invertit durant aquest estiu més de 17.000 euros en reformes als centres educatius d’infantil i primària

Aprofitant els mesos de juliol, agost i els primers dies de setembre, l’Ajuntament ha portat a terme tot un conjunt d’actuacions de manteniment per posar al dia les instal·lacions educatives. 

Una de les més destacades, tal com explica la regidora d'ensenyament, Maria Villalta, ha estat la creació d’un espai protegit a l’escola Sant Jordi per guardar el material informàtic. 

Altres actuacions que s’han portat a terme,  són la millora del sistema de seguretat de les portes de les cuines de l’Escola Sant Jordi i Sot del Camp, l'adquisició  de xarxes per les porteries i d’instruments musicals. 

A més, també s’han instal·lat aparcaments per a patinets, s’han reforçat les zones d’ombres dels patis i s’han reparat les tanques perimetrals dels centres.